Όμορφες Προσφορές. Όλες οι προσφορές κομμωτηρίων, ινστιτούτων ομορφιάς και γυμναστηρίων

Όμορφες Προσφορές

  • Οι Προσφορές Μου
    • Οι προσφορές μου:

    • Αφαίρεση όλων

Προσφορά BEAUTY ACADEMY - Καλλιθέα - 04-08-2016

Εγγράψου στο καθημερινό μας newsletter για να λαμβάνεις τις νέες προσφορές καθημερινά στο email σου κάνοντας κλικ εδώ.

Η προσφορά έχει λήξει. Δες τις ενεργές προσφορές της εταιρείας BEAUTY ACADEMY κάνοντας κλικ εδώ ή εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter για να λαμβάνετε τις νέες προσφορές καθημερινά στο email σας κάνοντας κλικ εδώ.

16€ για ένα spa manicure (χρώμα η γαλλικό) με ημιμόνιμη βαφή και Nail art, ένα pedicure (χρώμα η γαλλικό) με ημιμόνιμη βαφή, μια αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή, ένα σχηματισμό φρυδιών και μια σοκολατοθεραπεία προσώπου, στο ινστιτούτο αισθητικής Beauty Academy στην Καλλιθέα. Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 73%.


Για outfit για κάθε περίσταση εγγράψου στη λίστα του outfit.gr κάνε κλικ εδώ

Κατηγορία: Μανικιούρ
Πόλη: Αθήνα
Περιοχή: Καλλιθέα
Εταιρεία: BEAUTY ACADEMY
Λήγει σε: Έληξε
16.00 €
60.00 €
Σχόλια Αναλυτική Περιγραφή

Σχόλια

Έχεις κάποιο σχόλιο για την συγκεκριμένη προσφορά ή για την επιχείρηση που την προσφέρει; Γραφτό εδώ για να βοηθήσεις υποψήφιους αγοραστές, αρκεί το σχόλιο σου να είναι σε κόσμια πλαίσια.

comments powered by Disqus

Περιγραφή Προσφοράς

Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a. 1 spa manicure(χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας 3 εβδομάδων και Nail art, b. 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό)με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας 3 εβδομάδων, c. 1 σχηματισμό φρυδιών, d. 1 αποτρίχωση άνω χείλους, e. 1 σοκολατοθεραπεία προσωπου. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρ Το ημιμόνιμο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες manicure. Εντυπωσιακά νύχια σε χέρια ή πόδια, φρύδια που τονίζουν το βλέμμα, αποτρίχωση με ειδική κλωστή, spa προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα... η επιλογή είναι όλη δική σας! Με τους ειδικούς ομορφιάς του Beauty Αcademy να σας προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες περιποίησης! Για ραντεβού καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του. Η διεύθυνση της επιχείρησης επίσης θα αναγράφεται στο κουπόνι. Για αλλαγή ή ακύρωση κουπονιού απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 με 20:00